tillbaka igen

Hej!
Förlåt att jag varit borta ett tag nu men har helt enkenkelt varken orkat eller haft tid. men nu är jag tillbaka igen för att stanna (hoppas jag i alla fall!).

Sitter just nu och skriver svenskan. Jag ska ha redovisning imorgon och började för ungefär en halvtimme sedan med den. Känner att min framförhållning inte är den bästa precis.




skriver en analys om religionsskillnaderna i film, har ju gjort
roligare saker i mitt liv..

marknadsföring - check!

har äntligen fått tummarna loss och gjort lite nytta. instuderingsfrågorna till marknadsföringen är nu klara inför provet på fredag. riktigt skönt!


JAG ÄR GLAD

detta har varit en bra dag idag. var på mcdonalds idag igen och de verkar som om jag har fått jobb där. jag är GLAD! så imorgon ska jag ditt igen på introduktionsmöte och då kommer jag få reda på vad de är som gäller!


aldrig mer

har precis kollat på film med min pappa och bror och ja kan säga att de är den sista gången pappa väljer film. han lyckes verligen välja dem hemskaste och konstigaste filmerna. förstår verkligen inte hur han lyckas så nästa gång är de jag som väljer fillm!



verkligen ingen film jag rekomenderar..

plugga, plugga och sen plugga...

är så fruktansvärt trött på skolan! jag orkar verkligen inte plugga men ja måste ta tag i det nu! prov på fredag i marknadsföring och har inte ens börjat. sen nästa vecka är de engelska presentation och svenska inlämning och jag har bara precis börjat på de. känns som om jag kommer få sitta hemma hela helgen..

this just make me want you even more


kanske inte dem bästa men dem duger!

Dem ringde från McDonald's innan idag. Dem vill att ja ska komma in och vissa att jag klarar av att göra enklare ansiktsmålningar för i så fall får jag jobbet som värdinna. Vad de innebär vet jag helt ärligt inte men de blir säkert jätte bra. Behöver ju pengarna... Så idag har jag letat fram våra gamla ansiktmålarfärger och så har min kära bror ställt upp som modell för två målningar.
Fint va? :)




måndag

kom hem igår eftermiddag helt död. både dålig och lite sömn är inget bra, och speciellt inte för mig som verkligen behöver sova! om inte så blir jag jätte gnällig.

skolan idag som vanligt. kan säga att jag fattar ingenting på matten just nu.. ska bli kul och se hur detta ska gå. och jag som hade tänkt läsa upp till matte D men de finns inte på kartan just nu!

ska se fall jag kan göra lite tyska och engelska nu och sen ska jag iväg och jobba. fundera på om jag ska försöka sova en stund innan för annars vet jag inte riktigt om jag orkar med jobbet idag ..

dålig uppdatering och en trött victoria

Godmorgon!
Blev väldigt dålig uppdatering igår men min dator ville inte riktigt sammarbeta och sen åkte jag iväg till görans borg så det är inte förän nu jag har tid till att blogga lite.

Man kan ju inte precis påstå att jag sovit gott inatt och jag har ont i hela kroppen. De ska också bli intressant och se hur min höft kommer klara av denna dagen..

me like sovmorgon!

Gav mig själv sovmorgon idag, riktigt skönt! Fast helst hade jag nog legat kvar hela dagen..

Ikväll åker jag till Göransborg och kommer inte hem förän på söndag. Jag tror säkert att de kommer bli kul men just nu har jag ingen lust att åka för jag vet att jag inte kommer få sova mycket alls där och just nu vill jag inget annat än att sova!


från den borgen har man många olika minnen ifrån..

som jag längtar!

Sitter och kollar på lite olika hotell från turkiet, jag och några kompisar hade nämligen tänkt att åka till turkiet nästa sommar. Men jag hade utan tvekan åkt nu om jag bara hade pengarna till de..








skrattar lika mycket varje gång!


torsdag

Har äntligen fått tid att sätta mig ner vid datorn en stund. har haft fullt upp hela dagen! först skolan och sen var jag på anställningsintervju på McDonald's i Burlöv. Jag tror det gick bra, hoppas på det i alla fall. Behöver verkligen jobbet så att jag kan få ihop pengarna till när ja ska utomlands nästa år med mina fina flickor. Får förhoppnings svar på måndag så ny är de inte mycket mer att göra än att håla tummarna!

Nu borde jag verkligen sätta mig ner och plugga lite men har absolut ingen lust över huvudtaget! Men tyvärr har jag nog inte så mycket val.. Men min inlämingsuppgift är framflyttad till på onsdag och de är riktigt skönt med tanke på att jag inte har börjat än..

00:05

klockan är alldeles för mycket nu och jag måste sova om ja ska orka med morgon dagen. Har faktiskt en jobbintervju imorgon så de kanske skulle vara ganska bra om man gick och la sig..?

förlåt att jag aldrig sagt förlåt


migrän

fick en sån fruktansvärd migrän igår kväll så jag gick och la mig direkt när jag kom hem från mötet och har sovit tills nu. den har inte riktigt fått över men de är betydligt mycke bättre nu!

Ska gå upp och försöka få i mig något att äta eftersom jag inte har ätit ordentlig mat sen lunch igår, snacka om att jag är hungrig nu!


tisdag

hemma från skolan nu. jag kommer inte håg att de skulle vara så här jobbigt.. haha

idag ska jag och cathrine ta tag i våra liv och sticka till gymmet och träna lite. ska faktiskt bli skönt att försöka komma igång och träna igen! och sen blir de styrelse möte igen som jag verkligen inte ser framemot men jag har inte så mycket val tyvärr..


måste vara världens klumpigaste..

träningen, eller ja om man nu kan kalla de träning, gick väl ändå bra. tog de ganska så lugnt idag efter som jag inte tränat på länge. men när jag skulle gå där ifrån så smidigt nog så trillade jag över en bänk och har fått världens bula nu.. haha de är så typiskt mig!

nu blir det duschen och sen säng för imorgon blir det skolan ingen och måste gå upp helt tidigt i gemfört med vad jag gjort den senaste veckan..
godnatt!



mitt fina lag förra sesongen

äntligen träning!

fick klartecken idag av min tränare att jag får lova att träna igen! helt underbart! riktigt taggade men de är lite drygt att vi tränar 21-22 idag... menmen.


sjukgymnasten och sen jobb

har faktiskt lyckats göra lite nytta idag tror det eller ej! men nu så bär det av mot sjukgymnasten och sen till jobbet och jag som verkligen ingen lust att jobba idag.. menmen, de är väl bara att bita ihop och se glad ut.

måndag

godmorgon!
klockan är nu snart 12 och de känns helt underbart att jag inte ens gåt upp ur sängen när jag vet att alla andra är i skolan, hehe. men nu börjar jag bli så hungrig att jag snart måste ta mig upp och få i mig något att äta.

ska försöka få lite vetiga saker gjort idag men ja vet ju hur det brukar bli med den saken..

förlåt men var bara tvungen..


guldet är himma hos malmö igen!

de är ju helt underbart, malmö vann alsvenskan! var väl inte en så jätte stor överaskning men man har ändå varit lite små närvös. men nu är det där tillbaka i malmö igen!

vaddå tidsoptimist?

jag måste nog vara världens tidsoptimist och se är inget bra alls! ska alltid göra saker i sista sekunden och då blir de aldrig helt bra. man tycker ju att man borde lära sig men tydligen inte...

gomorgon

sov alldeles förlite inatt, som vanligt, och nu måste jag
  - städa hela huset hemma hos pappa
  - packa mina saker
  - göra mig själv klar
  - åka hem till mamma och hjälpa henne
  - fira min lillebror
  - och till sist försöka hinna se matchen mellan malmö och mjällby
skas bli intressante och se hur detta ska gå idag för jag är redan helt död!..


jag hatar mörkret!

kom precis hem från malin. det är sjukt vad jag är mörkrädd! trodde fan ja skulle kissa på mig.. men som tur är har jag isabel som höll mig sälskap i telefonen en bit.
förstår inte hur jag ska klara mig när jag flyttar hemifrån, kommer fan inte kunna sova för fem öre.. men som tur är e de ju ett tag till des så man kan ju alltid hoppas att de blir bättre med åren.

nu ska jag kolla på någon bra film så jag kan få tankarna på något annat!
godnatt


mys med malin

snart kommer min fina malin och hämtar mig och så ska vi åka och handla cola på ica maxi och sen åker vi väl förmodligen hem och kollar på film. mysigt värre!



bild på mig och malin innan vi ska springa vårruset

blogga igen?

igår när jag var hemma hos isabel så fick hon mig att bli helt sugen på att börja blogga ingen. vet ju inte riktigt hur bra detta kommer gå men man kan ju alltid försöka.

har suttit nu ett ganska bra tag och försökt fixa bloggdesignen men man jag ju inte precis påstå att jag är så bra på det... men lite har jag i alla fall lyckats göra.


ISABEL ÄR BÄST

ISABEL ÄR BÄST


RSS 2.0