roligaste på länge!

Vi hade öppet hus på skolan idag för alla nior och jag var där och hjälpte till i köket. Efter ett tag fick jag den briljanta iden att vi skulle skoja lite med en av dem ettorna som hjälpte till att vissa folket runt på skolan. Så jag och Bea tog på oss våra jackor, gick ut genom bakdörren och gick sen in tillsammans med dem andra som kom för att kolla på skolan. När vi kom inpå skolan så gick vi fram till en av dem ettorna som stod och tog emot folket och presenterade oss som Beatrice och Victoria och bad om en rundtur på skolan. Joel Holmberg kom fram till oss på väg upp för trappan och vi var väldigt snabba med att hälsa på honom och vi låssades som om vi inte kände varandra. Problemet var bara att Joel fattade inte att Fredrik, han som skulle vissa oss sunt på skolan, inte hade en aning om att jag och Bea lossades att vi inte gick på skolan men de löste sig bra ändå. Lite synd var det dock om Fredrik för han fösökte göra de till en så bra rundvandring som möjligt men så kommer Joel och bara förstör och säger dem sjukaste sakerna och man märkte verkligen hur mycket Fredrik skämdes över Joel!
Efter att Fredrik visat oss runt på hela skolan så presenterar jag och Bea oss igen men denna gången berättar vi också att vi går i tvåan här på skolan. De var först då Joel förstod att Fredrik inte hade någon aning om att jag och Bea gär i tvåan på skolan och när Fredrik insåg att vi hade totalt grundlurat honom så blev han både arg och ledsen samtidigt som han skrattade. Han sa att han tyckte att han kände igen mig men Bea hade han aldrig sett innan men jag lovar att han inte kommer glöma varken mig eller Bea.
Fredrik bad oss sen att göra samma sak med hans kompis, Vilhem, som stod nere i labsalen så de gjorde vi. Jag och Bea presenterade oss som innan och denna gången försökte vi leka riktiga nördar som kunde allt, de gick inte så jätte bra men eftersom Joel kom in och först hälsade på mig och Bea och sen började ragga på Bea och ber om hennes nummer så blev Vilhem så distraherad så han visste inte riktigt vad han skulle göra och när sen Bea börjar ragga på han blir de ju inte bättre precis.
Vilhem blev minst lika förkrössad när vi sen igen presenterade oss och sa att vi gick här på skolan som Fredrik blev.

De var lätt de roligaste jag gjort på länge och jag kommer inte att glömma detta på ett bra tag!


att sova eller inte sova?

Sitter och funderar på om man ska sova i natt eller inte? Har sjukt mycket att göra och det hade ju lätt varit värt en natts sömn för att få allting gjort...
Men sen är de ju en dag imoron med och den kommer nog inte bli så kul om jag inte får sova något inatt. Kanske bäst att bara göra klart de som ska redovisas imorgon och sen göra resten någon annan gång?


RSS 2.0